Annonse
Comic-Con-festivalen i USA tiltrekker seg en hel haug med publikum, og alle produksjonsselskaper vet at det lønner seg å sende sine skuespillere hit for å presentere sine nyeste produksjoner. Det var her man fikk se første sniktitt av f.eks. storfilmer som Twilight.

I anledning en presentasjon av filmen The Book of Eli deltok Gary Oldman på et panelintervju sammen med Denzel Washington og Mila Kunis, da spørsmålet om den tredje Batman-filmen dukket opp.

Ingen forventet at Oldman skulle besvare spørsmålet, men til alles overraskelse kom han med noe vi kan se på som en slags kunngjøring: "Vi starter innspillingen av neste Batman-film neste år. Så den vil ikke komme før om et par år minst, vil jeg tro. Men dette har dere ikke hørt fra meg!" sa Oldman med et glimt i øyet.

Dette var selvfølgelig ikke store avsløringen, da det fremdeles er veldig usikkert hvem det er som dukker opp igjen, da regissør Christopher Nolan tidligere har sagt han vurderer å ikke delta på denne filmen. Bale har også vært usikker på om han ønsker å bli med, men vil lese gjennom manus før han tar sitt endelige valg.

Så da vil tiden vise.. så er det bare å se frem til 2012
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse