Annonse
Kjennetegnet på en populær film er når det er mye snakk om den lenge før filmen i det hele tatt begynner innspillingen. Hobbiten er en slik film, og nå er det enda større rykter som er ute og går, et rykte som er tredelt:

1. Filmen skal deles i tre deler
2. Filmen skal produseres i 3D
3. Peter Jackson skal regissere tredje film

Disse ryktene skal komme fra en reliabel kilde, men man velger allikevel å ta det med en klype salt. Den største usikkerheten av disse tre er punkt to om at filmen skal produseres i 3D. Det er Peter Jackson som jobber hardest for dette, mens Guillermo del Toro ikke er like interessert.

Nå skal man ikke glemme at ingen av filmene, ikke en gang den første, har fått grønt lys av studioet, så det er litt for tidlig å rope hurra for. Men spørsmålet er vel kanskje hva man skal fylle disse tre filmene med.

Film skal som kjent ta av seg selve Hobbiten-boken, med Bilbos ferd gjennom MIdtgard sammen med dvergene. Film to vurderes å handle mer om Gandalf og hans første møte med personen vi senere blir kjent med som Sauron, og man mener derfor at tredje film skal være i perioden mellom Hobbiten og Ringenes Herre (et tidspann på ca. 50 år).

Skulle dette bli en realitet er mulighetene store for at de fleste fra Ringenes Herre på en eller annen måte dukker opp igjen i en av filmene. Men det er dessverre litt for tidlig til å kunne rope hurra enda.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse