Annonse

Canal Digital har en lang tradisjon med reklamefilmer. Alle de tre nye reklamefilmene er produsert av TRY Reklamebyrå.

- I 24-filmen er det action. Her viser vi hvordan man med en dekoder med opptaksfunksjon (HDPVR) enkelt kan se sine TV-favoritter når det passer en selv best. For svært mange blir TV-hverdagen ny med en dekoder med opptaksfunksjon, sier Svein Erik Davidsen.

Neste uke sparker Canal Digital i gang de to andre nye reklamefilmene. Her er det de to Tippeliga-profilene Raymond Kvisvik (Fredrikstad) og Kristofer ”Doffen” Hæstad (Vålerenga) som har hovedrollene.

- Fotball er viktig for Canal Digital. Derfor er fotball tema i de to andre nye reklamefilmene som ble tatt opp på Fredrikstad Stadion, sier adm. direktør i Canal Digital, Svein Erik Davidsen.

>> Se reklamefilmen
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse