Annonse

Filminfo og video

Cinema Paradiso

Lørdag 29. august vil Torvet i Gamlebyen igjen forvandles til kinosal for en kveld.
- Og endelig kan Fredrikstad Kino vises filmen de alltid har hatt lyst til å vise som Torvkino: Cinema Paradiso! sier kinosjef Jørgen Søderberg Jansen til F-B.no.

Siden 2003 har Fredrikstad Kino vist film under stjernehimmelen midt i Gamlebyen nesten hvert år, med både filmperler, grøssere, musikkfilmer, barnefilmer og litt til på programmet. Det hele startet med visning av Postmannen – Il Postino i august for seks år siden, og filmperler har vært en gjenganger på Torvet hele veien. Blant filmene som er vist finner vi La vita e bella - Livet er herlig og Buena Vista Social Club.

- Helt siden oppstartet har én film stått på ønskelisten - Cinema Paradiso - men filmen har vært ute av distribusjon, helt til nå. Den italienske Oscar- og Cannesvinneren Cinema Paradiso er nå tilbake på kino. Historien om den lille sicilianske gutten som blir kinomaskinist er full av kjærlighet og varme, og er ikke minst en hyllest til filmens og kinoens verden, sier kinosjefen.

Du bør huske på å ta med noe å sitte på, og ta også gjerne med deg pledd og varme klær. Visningen er gratis og begynner klokken 21:30.

>> KART FOR DERE SOM KOMMER LANGVEISFRA

>> LES MER OM FILMEN HER!

(Kilde: F-B.no)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse