Annonse

Filminfo og video

G-Gjengen

Den 28. august har Jerry Bruckheimers første 3D-eventyr, G-Force, premiere i Norge. Filmen satte inntekstrekord for 3D-filmer i Storbritania og gikk direkte inn på førsteplass i USA når den ble sluppet der.

I Norge slippes filmen både med originalstemmene utlånt av Nicolas Cage, Steve Buscemi og Penelope Cruz, og med norske stemmer fra Stig Henrik Hoff, Christian Skolmen, Nicolai Cleve Broch og Håvard Bakke.

Om filmen
Produsent Jerry Bruckheimer bringer sin første 3-D film til kinolerretet med G-Gjengen, en eventyrkomedie om den siste utviklingen i et hemmelig statlig prosjekt for å trene dyr til spionasje.


Bevæpnet med det aller siste innen høyteknologisk spionutstyr, oppdager disse topptrente forsøkskaninene at verdens skjebne ligger i deres poter. Utvalgt til G-Gjengen er forsøkskaninene Darwin (SAM ROCKWELL, original stemme), troppssjefen som er fast bestemt på å lykkes for enhver pris, Blaster (TRACY MORGAN, original stemme) en formidabel våpenekspert med tonnevis av selvtillit og en forkjærlighet for det ekstreme og Juarez (PENELOPE CRUZ, original stemme), en sexy kampsportsproff, og til slutt rekognoseringseksperten Mooch, som bokstavelig talt flyr på veggen og muldvarpen Speckles (NICOLAS CAGE, original stemme) som er data- og informasjonseksperten. Regissert av den dobbelt Oscar®-vinnende visual effects-mesteren Hoyt Yeatman. G-Gjengen tar publikum med på en høyoktan spenningsopplevelse som en gang for alle beviser at størrelsen virkelig ikke betyr noe.

Videointervju med Nicolas Cage og Bill Nighy, som også inneholder klipp fra filmen:


Intervju med Golden Globe vinneren Bill Nighy, som spiller ”the bad guy” Leonard Saber i filmen. Her spøker han om vanskelig det er å jobbe med marsvin. Den norske stemmen til Nighys karakter gjøres av Preben Olram.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse