Annonse
I disse dager har Disney et arrangement kalt D23 Expo. Her snakket Johnny Depp frivillig med mange reportere blant annet om sin kommende film Alice i Eventyrland. Men Depp kunne også bekrefte tittelen på den fjerde filmen.Som man kan se av bildet er tittelen på filmen Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, og filmen har nå planlagt en lansering sommeren 2011.

Depp sier han har lest manuset og er meget fornøyd med det han fikk servert. Han ville derimot ikke forklare noe om hva som kommer til å skje, så det er bare å vente på flere nyheter om dette etter hvert.

Filmforumet kommer selvfølgelig til å følge opp dette!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse