Annonse
Regissør Peter Berg har snakket med MTV angående oppfølgeren til overraskelsesfilmen Hancock, som ble en større suksess enn man først hadde regnet med. Filmen om de litt uvanlige superheltene spilte inn såpass bra med penger at det fort ble bestemt at de skulle lage en oppfølger til denne.

Både Berg og Will Smith innrømmet like etter den første filmen at det hadde vært moro å lage en til, og nå ser det ut til at dette er på vei. Adam Fierro og Glen Mazzara jobber for øyeblikket med å skrive manuset til filmen, og rollene begynner å fylle seg opp.

I intervjuet sa Berg at han regnet med at alle de tre hovedrollennehaverne (Smith, Theron og Jason Bateman) vil komme tilbake.

Foreløpig lanseringsår er satt til 2012
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse