Annonse

Filminfo og video

Hannah Montana: The Movie

Hannah Montana: The Movie

Karakter

4 
Når man begynner å komme opp i årene slik jeg gjør og mine egne barn begynner å vokse opp, så er det noen ting man kanskje ikke helt skal innrømme for mye. Et av disse tingene er at jeg faktisk tar meg i å sitte og følge med på Disney Channel-programmene sammen med min datter. Phineas og Ferb er genialt, Magikerne på Waverly Place, H2O, og sist, men ikke minst Hannah Montana.

Hannah Montana: The Movie var vel egentlig en uungåelig film man bare kunne vente på, når man så på alt det hysteriet som er rundt Hannah Montana og hennes alter ego Miley Stewart. Berømmelsen har begynt å gå i hodet på henne, og faren har bestemt seg for at nok er nok, og lurer med Hannah/Miley tilbake til Tennessee, plassen hun egentlig kom fra. Sjokket er selvfølgelig stort for denne unge jenta, men hun lærer fort hva hun er laget av og det gamle livet begynner å krype innpå igjen.

Jeg har egentlig aldri helt skjønt alt hysteriet rundt Hannah Montana, men er imponert over hvordan Disney har klart å bringe denne lille jenta frem til å bli en av verdens mest kjente ansikter. Men det er et enormt team som gjør hva de kan for å få 16-åringen til å fremstå som helligheten selv, og dette klarer de ganske bra til tider, selvom Miley Cyrus selv prøver å bryte litt med dette.Selve filmen har en historie som er helt grei, man har vel nesten selv tenkt tanken at Hannah/Miley kanskje har godt av et lite møte med virkeligheten igjen, og med denne filmen får vi et innblikk i hvordan det kanskje kunne ha vært. Karakterene man er blitt kjent med gjennom tv-serien har veldig små roller her, og i stedet blir man kjent med den heller ukjente familien til Miley Stewart.

Det beste med filmen må jeg innrømme er musikken, og jeg kan ikke hjelpe for at jeg syntes Hoedown Throwdown var en kul sang, og The Climb må være en av de beste sangene som er kommet fra Hannah Montana-sirkuset.

Er dine barn fan av Hannah Montana må jeg nesten si at det er et krav at man skaffer denne filmen til dem, for barna kommer garantert ikke til å bli skuffet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse