Annonse
Med to ganske suksessfulle filmer er det ikke rart at produksjonsselskapet ønsker flere filmere, og når Michael Bay har sagt han er villig til å lage flere er vi i gang.

Men først gikk Bay ut og sa han ville ha litt fri fra Transformers-universet, og vi ikke kunne forvente en film før i 2012. Dette har han nå ombestemt seg på og det har kommet en offisiell lanseringsdato 1. juli i 2011.

Michael Bay jobber nå sammen med manusforfatter Ehren Kruger på å gjøre ferdig manuset. Om LeBeouf og Fox kommer tilbake for å gjenta sine roller, eller hva filmen egentlig skal handle om er usikkert.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse