Annonse
Nå nærmer det seg premieren på nyinnspillingen av FAME, tv-serien som gjorde det stort på åttitallet. Og nå viser det seg at vi skal få oppleve åttitallet, og mange av de andre årstidene i tillegg. For det kan virke som om Hollywood begynner å gå tom for idéer.

Fame er ikke den eneste historien som blir laget på nytt, også Footloose spilles inn for tiden. Den originale filmen med Kevin Bacon skulle opprinnelig ha med med ungdomsidolet Zac Efron, men han back ut i siste sekund.

Columbia Pictures har planlagt en ny versjon av sci-filmen Total Recall (opprinnelig med Arnold Schwarzenegger) fra 1990, og Bryan Singer skal regissere nye versjoner av Battlestar Galactica og Excalibur. Regissør Peter Berg skal lage en ny versjon av Dune, Brett Eisner skal gjenskape Flash Gordon og Danny Boyle's produksjonsselskap DNA Films skal lage en ny Judge Dredd, mens Robert Luketic skal se på Barbarella.

McG skal lage 20000 Leagues Under the Sea, mens skaperne bak Twilight har planer om en ny Highlander-film. Og Darren Aronofsky har planlagt en RoboCop-film, men innrømmer at dette blir mer en etterfølger enn nyinnspilling.

Andre filmer det er planlagt en nyinnspilling av er Guy Ritchies Sherlock Holmes, Louis Leterrier skal lage Clash of the Titans, Ridley Scott lager Robin Hood, og A-Team har allerede begynt innspillingen og har premiere neste sommer. Man skal heller ikke glemme at man snart får se Conan og Red Sonja. Og til alle fans så er også Freddy Krueger snart tilbake i dine mareritt.

Så da er det bare å "se frem til" gamle kjente filmer etter hvert.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse