Annonse

Filminfo og video

The Bridge

The Bridge

Karakter

3 
Hovedrollene, som er en gjeng tyske ungdommer, blir altså satt til å forsvare broen inn til byen, så amerikanerne ikke kommer seg videre. Disse ungdommene går på med stort mot (og dumskap), samtidig som vi ser flere voksne, tyske soldater flykte fra bak fiendens linjer. Men den yngre garde har altså fått inprentet patriotisme og nasjonalisme i flere år, og bestemmer seg for å bli ved broen om de så skulle dø.

Man merker fort at de er ofre for de siste årenes styring i Tyskland, og at de derfor ikke frykter noenting, eller i hvert fall prøver å framstå på den måten.

Dessverre klarer ikke regissør, Wolfgang Panzer, å få fram det han prøver på. Hva det nå måtte være. Siden det er hovedsakelig ungdommer det handler om så skulle man tro at han kanskje ville få fram hvordan de føler det midt i en krigssituasjon, men det virker ikke som det er det heller. Men man kan for så vidt ikke se noe annet budskap i filmen heller.

Dette gjør at filmen i beste fall blir en middels bra krigsfilm, med en del spenning i enkelte perioder, men også spenningen uteblir i store deler.

Filmen bærer også preg av at den har et lavt budsjett, noe som kan merkes både på rollelisten, med Franka Potente som det mest kjente navnet, i tillegg til på bildet som ofte er litt kornete og det er lett å se at filmen er laget for TV

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse