Annonse
Byggmester Bob: Full Fart Mot Mål

Karakter

3 
Det kommer vel ikke som en overraskelse på så veldig mange når man kan forklare at dette er en film for de aller aller minste. Byggmester Bob har lenge vært en kjær underholdning og vanligvis har man fått servert ham i små doser. I år derimot kom den aller første langfilmen om Bob, og den fikk tittelen Full Fart Mot Mål

Bob og vennene hans har fått i oppgave å bygge den nye sportsstadionen i byen. Dette er en stor jobb, og Bob er nødt til å skaffe seg to nye maskiner for å klare dette. De nye maskinene er Gribber'n og Grabber'n. Dessverre er ikke disse to hele tiden like interesserte i å være med og jobbe, noe som gjør jobben til Bob mye vanskeligere enn det den egentlig er.

Skal jeg være helt ærlig vet jeg ikke helt hva jeg skal si om denne filmen. Jeg har anmeldt en del barnefilmer tidligere, men de fleste av disse har jeg kunne se på selv også. Byggmester Bob er dessverre ikke en av disse filmene. Jeg forsøkte å sitte og se på denne, men interessen falt fort bort.

Mine barn viste heller ikke særlig interesse for denne filmen, min datter begynner å bli for stor for slike type filmer, og min sønn på to år syntes ikke det var spennende med Byggmester Bob i det hele tatt. Mulig han fatter litt mer interesse etter som han blir større, men nå for tiden er det mer interessant med f.eks. Thomas-toget.

Men Byggmester Bob er jo ingen dårlig film av denne grunn. Den var en stor suksess da den gikk på kino, og det er tydelig at veldig mange barn liker Bob og vennene, der de bygger og jobber hardt for å gjøre jobben ferdig.

Er dine barn en fan av Byggmester Bob er det ingen tvil om du skal skaffe deg denne filmen her, kanskje er det en perfekt film å ha under juletreet nå som julen nærmer seg.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse