Annonse

Filminfo og video

Little Britain USA

Little Britain USA

Karakter

5 
Little Britain er nok ikke like kjent i Norge som mange av de andre britiske humorprogrammene. Men duoen Matt Lucas og David Walliams har gjort stor suksess med sine show i den lille øya man kaller Storbritannia. Selv var jeg fryktelig usikker på om jeg kom til å like humoren disse to ville servere, da jeg har dårlig erfaring med britisk humor, som sjelden passer min type humor.

Men i Little Britain USA kan jeg ikke la være å bryte ut i en spontan latter opp til flere ganger. Lucas og Walliams portretterer de fleste rollene selv, og vi blir servert en hel haug med stereotypiske rollefigurer. I seks episoder på 20 minutter blir vi kjent med disse, og all den galskap de gjør. Alt er ikke like morsomt, som f.eks. de to boletypene Mark og Tom.

Det er ikke vanskelig å se at disse to ønsker å utfordre og provosere mest mulig med sine ablegøyer. Og det klarer de også veldig sterkt til tider. Men heldigvis klarer de å holde det innen rimelighetens grenser slik at det faktisk blir noe morsomt ut av det.

Guttene har også klart å få med seg noen store amerikanske navn som Rosie O'Donnell, Paul Rudd, Vivica A. Fox og Harry Lennix, for ikke å glemme en uforglemmelig scene med Sting. Morsomt er det også at David Schwimmer har hatt regien på mange av scenene i serien.

Little Britain USA er utvilsomt en film jeg kan anbefale deg å ta en kikk på. Det er veldig mye morsomt i denne serien, og det er ikke vanskelig å innrømme at man ler veldig høyt og godt opp til flere ganger.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse