Annonse
Den første sesongen, med sine ti episoder, hadde over 900.000 visninger per episode på internett. Serien har blitt en kjempesuksess med over 9 millioner visninger totalt. Allerede før jul kommer andre sesong til å bli vist på VG TV, og dermed er det duket for dvd‐utgivelse på nyåret.

‐ I utgangspunktet var det aldri snakk om å gi ut serien på DVD. Vi trodde jo på at det skulle bli en suksess, men at det skulle ta sånn av, er over all forventning og utrolig moro sier Ove Heiborg ved Qvisten Animation.

Nå kommer hele serien på dvd. Men først skal andre sesong av serien vises på VG Nett. Sesong nummer to består av syv episoder som skal vises i november og frem mot jul. Og produsentene håper og tror publikum fortsetter å følge den populære anti‐superhelten.

Fanthomas scorer svært bra blant ungdom og unge voksne, og figuren har 240.000 tilhengere på Facebook fordelt på gruppene ”Fanthomas” og ”Ja til Fanthomas The Movie…”. Dette understrekes ytterligere med at serien iS høst vant prisen for ”Årets morsomste” (publikumsprisen) på Komiprisutdelingen 2009.

Innhold på dvd:
Dvd‐en vil inneholde alle 17 episodene fra sesong 1 og 2, samt to ekstra alternative slutter på sesong 1. I tillegg vil det bli lagt på en ekstra eksklusiv bonusepisode som ikke er vist på nettet, og gratis nedlastbart materiell (ringetoner, wallpaper og klipp) som du kun får tilgang til via dvd‐en.

SF Norge vil distribuere dvd-en som får release i mars 2010.


Kilde: SF Norge AS
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse