Annonse

Filminfo og video

Race to Witch Mountain

Race to Witch Mountain

Karakter

3 
Når man ser på spillefilmer Disney har gitt ut har disse ofte vært av varierte forhold. Du har filmer som Pirates of the Caribbean som er utrolig flotte filmer, og du har andre som Herbie som ikke helt går som planlagt.

Race to Witch Mountain er et forsøk på å lage en spennende actionfylt sci-fi-film, og de har fått med seg muskelbunten Dwayne Johnson, tidligere kjent som The Rock til å spille hovedrollen.

Jack Bruno (Johnson) spiller en taxisjåfør som en dag får to litt uvanlige gjester i sin taxi. Det er de to romvesene Sara og Seth som har kommet til jorden for å hente inn litt informasjon tilbake til sin egen jord, for å forhindre at denne går til angrep på jorden. Men dette er ikke like lett når de ikke bare blir jaget av amerikanske agenter, men også en leiemorder fra deres egen planet.

Som tidligere nevnt bruker Disneys spillefilmer som oftest å variere veldig i hvor suksessfulle de er. Denne filmen her er dessverre ingen storfilm, men den greier seg helt greitt som en slags underholdning både for voksne og barn.

Dwayne Johnsen har tidligere imponert meg som skuespiller, men her har jeg dessverre problemer med å ta ham helt seriøst. Problemet ligger i at regissør Andy Fickman og Johnson selv helt vet om de skal spille på Rocks humor eller som en actionstjerne i denne filmen, og det ender opp med å bli en slags salig blanding som dessverre ikke virker helt.

De to unge skuespillerne AnnaSophia Robb og Alexander Ludwig kommer seg gjennom filmen på en helt grei måte. De klarer å være så fraværende som man kanskje forventer at disse utenomjordiske vesene skal være.

Race to Witch Mountain er en film jeg ikke er helt sikker på hvor jeg skal plassere. Mange eldre tittere kommer garantert til å se på denne som en forholdsvis elendig film, men jeg tror denne filmen passer mye bedre for en yngre garde som ikke kjenner til de gode sci-fi-filmene som finnes der ute.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse