Annonse
Get-kunder ble i natt kl. 2400 blant de første i Norge som fikk tilgang til den nyeste Harry Potter filmen, ”Halvblodsprinsen”, utenfor kinovisning. Dette skjer gjennom en ny avtale Get og SF Anytime har inngått med Warner, som sikrer at brukere av Get Filmleie nå får tilgang til alle Warners filmer samme dag som de kommer ut på DVD. 
 
Get Filmleie gjør det mulig å leie filmer kun ved hjelp av fjernkontrollen. Tjenesten tilbyr i dag over 1400 filmer innen mange ulike sjangere, fra klassikerne til de nyeste blockbusterne. Filmene leies for 24 timer av gangen og kundene kan pause, spole og se filmen så mange ganger en ønsker innenfor denne perioden. Prisen for å leie en film er mellom 29 og 59 kroner.  
  
− Bruken av Filmleie-tjenesten er økende, og vokser i takt med at filmutvalget blir stadig større. Warner er en stor og viktig distributør av kvalitetsfilmer, og dessuten en svært attraktiv partner fordi de gir oss tilgang til alle filmer samme dag som de slippes på DVD. Denne praksisen, såkalt ”day-on-day release”, blir stadig mer utbredt i hele bransjen, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr. 
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse