Annonse
Den dumsnille og tidvis korttenkte forretningsmannen Bør Børson Jr. er en av karakterene vi treffer på i denne samleboksen. I selskap med Marve Fleksnes er dette to figurer det er veldig lett og bli glad i. Den stjernespekkede Bør Børson Jr. filmen er nok en av favorittene. Her møter vi på kjente ansikt som blant annet Arve Opsahl, Per Theodor Haugen og Wenche Foss, for å nevne noen. Når det er sagt, holder alle filmene generelt høyt nivå og man har mang en latterkrampe i vente.

Heller man litt mer mot musikk å sang i filmer er nok Bør Børson filmene det du vil ha mest glede av her. Er det derimot en mer klassisk komedie du er på jakt etter er nok Fleksnes disken for deg. Men for en helaften, eller to, vil hele samleboksen være gull verdt for folk som har lagt sin elsk på Wesenlund, eller generelt norsk humor av høy kvalitet.

Helt siden Norske Byggeklosser kom i 1971 har det norske folk holdt av en spesiell plass i sitt hjerte for Wesenlund. Men også før dette er det nok mange som har sett hvor veien ville gå for denne strålende skuespilleren. For et slikt talent er det ikke mange av her til lands, uansett hvor mye man vrir og vender på det.

Jeg er nok en av de som synes at Rolv Wesenlund virkelig fortjener all heder og ære. Denne dvd boksen gjør virkelig stas på skuespilleren og stiller virkelig til forventningene. Jeg kan trygt anbefale denne samleboksen for både unge og gamle som vet hva god norsk humor er.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse