Annonse
Ghosts of Girlfriends Past

Karakter

2 
Conner har lyktes med det meste. Han er en rik og verdensberømt fotograf, og kvinnene smelter som smør bare han viser fjeset sitt. Uheldigvis er han ikke like populær blant familien og gamle venner, og når broren skal gifte seg har Conner en tendens til å ødelegge mer enn hva han hjelper. Conner får da besøk av tre spøkelser som skal vise ham på rett vei, og finne tilbake til den koselige stemningen.

Lyder deler av historien kjent ut? Da kan det være du tenkte på Charles Dickens meget kjente "En Julefortelling". Manusforfatterne Jon Lucas og Scott Moore har tydeligvis fått det for seg at denne historien hadde det vært morsomt å lage en drøy versjon av, for drøy er det ingen tvil om at den er. Bytt ut en grumpen gammel mann uten juleglede til en overkåt ung mann uten nestekjærlighet, og du har basisoppskriften til denne filmen.

For å få den perfekte blanding så slenger du inn en av de a-typiske Hollywood-kjekkasene. Matthew McConaughey har utseendet med seg, og benytter seg av dette i alle sine filmer. Dette er selvfølgelig ingen unntak her. Filmens kvinnelige motstander er Jennifer Garner, og disse har en kjemi sammen som jeg ikke helt klarer å plassere. For å være helt ærlig er det sjelden jeg klarer å plassere kjemien McConaughey har med sine kvinnelige motspillere.

Denne filmen blir for meg altfor tullete. Jeg vet ikke helt om det er meningen at vi skal ha sympati for Conner, eller om vi skal hate ham. Om det er noen i filmen vi i det hele tatt skal ha sympati for, fordi det kan se ut som de fleste har et eller annet fore for seg. Filmen er hverken særlig underholdende eller givende på noen slags måte, kanskje med unntak hvis du er en stor fan av Matthew McConaughey.

Bilde
Bildet kommer med ratio 2.35:1 i 1080p. Bildet er meget klart og godt fremstilt gjennom hele filmen.

Lyd
Dette er en film som ikke krever mye av lydanlegget ditt, og selv med Dolby TrueHD satte den aldri utstyret ordentlig på prøve. Det meste skjer i senterhøyttaleren, da dette er en film hvor det er snakking som er viktigst i filmen.

Ekstramateriale
Jeg er nok altfor bortskjemt når det gjelder ekstramateriale, og gleder meg ofte nesten like mye til dette som til selve filmen. Men når man kun får en kort dokumentar om livet bak kameraet, og som attpåtil ikke gir veldig mye innblikk, så har man lov å bli litt skuffet.

Konklusjon
Ghosts of Girlfriends Pasts er dessverre ingen film jeg vil komme til å anbefale til så veldig mange. Når filmens høydepunkt er noen små scener med Michael Douglas (og hvordan han har klart å rote seg borti noe slik er for meg ukjent). Filmen er langdryg og egentlig ganske uinteressant, med noen få lysglimt en gang i blant.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse