Annonse
Årets julekalender ble som vanlig en suksess, men stor deltagelse. Som vanlig har vi holdt innholdet i årets julegave hemmelig, bortsett fra at vi lokket med at pakkens samlede verdi er over kr. 1000,-

I årets pakke er det følgende gaver:
Den nye utgaven av boken "1001 filmer du må se før du dør".

CD-pakken "100 Hits Movies" med filmmusikk. 5 CDer med tilsammen 100 kjente og litt mindre kjente låter fra forskjellige filmer. Undertegnede kjøpte forøvrig denne selv, og den er ypperlig til filmquiz på lange kjøreturer.

Årets filmer er spesialutgaven av Transformers Rise of The Fallen, denne inneholder en Bumblebee-figur som kan stå til utstilling i filmhyllen. Videre i filmbunken er komedien Observe and Report, med Seth Rogen i hovedrollen, actionfilmen Public Enemies med Johnny Depp og thrilleren Red med Brian Cox og Tom Sizemore.

Vinneren av årets julepakke er:
Johan Mikkel Tornensis, Kautokeino

Vi gratulerer, og håper du får glede av pakken!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse