Annonse

Filminfo og video

JURASSIC PARK

Ny Jurassic Park trilogi på vei?
Jurassic Park IV har det lenge vært snakk om i Hollywood, og nå ser det ut som det "endelig" finnes konkrete planer.

Regissør Joe Johnston, som  12. Februar er klar med The Wolfman, har begynt å diskutere en oppfølger til den enorme suksessen.

Til BoxOffice.com sier han; ”Det kommer til å komme en Jurassic Park IV. Og det kommer til å bli ulikt alt du har sett før. Den løsriver seg fra de første tre filmene, og er egentlig en begynnelse på den andre Jurassic Park trilogien. Den kommer til å bli lagd på en helt annerledes måte.”

Han har ikke sagt noe om story, men betryggende nok sa han; ”Vi kommer ikke til å lage oppfølgere kun fordi det finnes marked for dem. Vi vil fortelle ulike, interessante historier.”

GHOSTBUSTERS

Grønt lys er ennå ikke gitt, så det er ikke definitivt, men det har lenge vært planer om Ghostbusters 3, og nå sier Ivan Reitman, regissøren av de første to filmene, at han vil være med når og hvis trilogien blir et faktum.

Reitman sier til MTV at første utkast av manuskriptet er skrevet, og andre utkast er underveis. ”En bra jobb er blit gjort”, sier han og at ”alle krysser fingrene” Men han ville ikke bekrefte noe om Sigourney Weaver’s rykte om at Bill Murray’s Peter Venkman kanskje ville dukke opp i filmen som spøkelse, eller at Dana Barret’s sønn Oscar, nå 20 år gammel etter pausen fra Ghostbusters 2, ville være neste generasjons ghostbuster.

Reitman sier han håper å starte filmingen i løpet av 2010, noe som stemmer overens med Harold Ramis’ uttalelse om en mulig release i 2011, så en endelig bekreftelse kan vel ikke være så langt unna?

THE FAST & THE FURIOUS

To nye filmer? Ifølge Vin Diesel kan det høres sånn ut.

Etter suksessen med Fast & Furious ifjor, var det bare et tidsspørsmål når enda en oppfølger ville dukke opp. Men ifølge hovedrolleinnehaver Vin Diesel er det planer om ikke bare en, men to nye oppfølgere.

På hans egen fanside på facebook sier han ”Hvis Fast & Furious var kapittel en, er det manusforfatter Chris Morgan nettopp leverte, kapittel to og tre. Jeg har aldri blitt foreslått en todelt saga fra et studio før, så det er veldig spennende, og viser en hengivenhet som det er vanskelig å takke nei til.”

Han sier ikke mye om historien i de nye filmene, men at Paul Walker er involvert på et eller annet vis, er vel ganske nærliggende å tro.

Vin Diesel sier han er ”oppspilt over de sexy stedene filmingen av denne sagaen vil ta oss til. Historien som minner mest om en roman, har uante vendinger som er ekte og utfordrende for karakterene.”

Hørtes veldig ulikt det vi er vant med fra denne serien, men det gjenstår å se!

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse