Annonse
Ved å gå inn på http://mobil.get.no/ fra mobilen får du opp en programoversikt. Deretter kan du med ett enkelt tastetrykk ta opp et valgt tv-program.

Tjenesten gir en enkel og brukervennlig programoversikt for det neste døgnet. Brukeren kan sortere etter kanalkategori eller vise programmene for den enkelte kanal, og mottar en kvittering på mobiltelefonen når opptaksmeldingen er sendt.

− Get-boksen har endret nordmenns tv-vaner, og en vesentlig del av tv-titting skjer nå i opptak. Nå får disse kundene enda større valgfrihet når de kan sette Get-boksen på opptak, også når de selv er på farten, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr.

Tjenesten fungerer på Get box HD PVR, og med alle mobiltelefoner med nettleser. Tjenesten er i tillegg tilpasset iPhone og Android.

For å ta i bruk tjenesten legger brukeren inn sitt mobilnummer og en personlig firesifret kode på Get Min side: https://minside.get.no/minside/ Det kan legges inn inntil fem ulike mobilnumre for å fjernstyre en enkelt dekoder.

Tjenesten er gratis, men brukeren må dekke eventuell kostnad for datatrafikk belastet av mobiloperatøren. 

Get tilbyr også fjernstyring av dekoderne over Internett. Gjennom internett får man en full 7-dages EPG, med samme brukergrensesnitt som man kjenner fra Get Boksene.  http://www.getlive.no/live/film_og_tv/tvguide
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse