Annonse

Filminfo og video

Star Wars: The Clone Wars

Der er ingen tvil om at George Lucas eget Star Wars univers kunne blitt mye mer enn de seks storfilmene som det til slutt ble. Derfor valgte også Lucas å produsere en ny serie der fansskaren og resten av publikum kunne få se mer av det som skjer i krigen mellom Jediridderne og de onde Sithene. For de ivrigste tilhengerne er denne serien noe som de er nødt til å få med seg. For andre mindre ihuga supporterne er dette også god underholdning.

Handlingen i hele denne serien foregår mellom filmene ”Klonekrigen” og ”Sithene tar hevn” der republikken med Jedi-ridderne Obi-Wan Kenobi og Anakin Skywalker i spissen mot den onde Grev Dooku og hans hærskare med metallklingende droider. I tillegg møter vi på noen nye karakter fra det uendelige Star Wars universet, som den unge padawanen Ashoka. Likevel er det plass til kjente karakterer fra de tre nyeste filmene som Jar Jar Binks og Padme.     

Både animasjonene og manuset tyder på at serien er myntet på eldre barn og unge. Manuset er enkelt og tydeligvis gjort forståelig for de barna som ikke kjenner til så mye av Star Wars- sagaen. For hver nye episode er det et sentralt tema og en moral som skal være tydelig hele veien. Det betyr ikke at det ikke er noe for de litt eldre som har litt over middels interesse for det som skjer med Anakin og kompani. Og dessuten er animasjonene så pass bra til å være en serie at bare det er verdt å få med seg.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse