Annonse
Fra Walt Disney Pictures og den visjonære regissøren Tim Burton kommer det episke fantasy-eventyret Alice in Wonderland (Alice i Eventyrland på norsk), en magisk og oppfinnsom vri på en av de mest elskede historier noensinne. Johnny Depp har rollen som Hattemakeren og Mia Wasikowska som 19-årige Alice som kommer tilbake til den merkelige verdenen hun møtte første gang da hun var barn, og møter igjen barndomsvennene: Den hvite kaninen, Didelidei og Didelidum, Murmeldyret, Kålormen, Cheshirekatten og, selvfølgelig, Hattemakeren. Alice legger ut på en fantastisk reise for å finne sin sanne skjebne og sette en stopper for den Røde Dronningens terrorvelde. Blant de andre stjernene i denne stjernespekkede filmen møter vi Anne Hathaway, Helena Bonham Carter og Crispin Glover. Manus er skrevet av Linda Woolverton.

Lewis Carrolls elskede "Alice´s Adventure in Wonderland" (1865) og "Through the Looking Glass" (1871) er her fanget med fantastiske, avant-garde bilder og de mest karismatiske rollefigurer i litteraturhistorien. Alice in Wonderland kommer på lerretet i Disney Digital 3D™ 5. mars 2010.


Intervju med skuespillere og regissørMote på filmDe ledende damene
Bilder fra filmen
[bilde]2010/09/5942[/bilde]

[bilde]2010/09/5948[/bilde]

[bilde]2010/09/5945[/bilde]

[bilde]2010/09/5946[/bilde]

[bilde]2010/09/5947[/bilde]
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse