Annonse

Filminfo og video

Extras Julespesial

Extras er en film som går delvis inn i dybden bak filmskuespilleri, og viser frem personene man veldig sjelden tenker over, men som er dønn avhengige å være med i en film, nemlig statistene. Andy Millman er en statist og har vært med i utallige filmer, men som så mange andre drømmer han om noe større. I to sesonger får vi være med på flere innspillinger, og møter mange kjente skuespillere som bidrar med fantastiske parodier på seg selv.

Andy får etter hvert muligheten til å gjøre noe større, da han får mulighet til å lage serien "When the Whistle Blows", som blir en enorm suksess mot slutten av sesong to. I julespesialen får vi en avslutning av det hele, og livet til Andy går fra topp til bunn på kort tid.

Ricky Gervais er vel kanskje noe av det største England har produsert av komikere de siste årene. Han hadde en enorm stor suksess med The Office som har vunnet flere store priser, samt gitt den amerikanske oppfølgeren som har gjort det samme. Med Extras gir han oss enda flere gode humoristiske øyenblikk, som gjør det helt fornøyelig å følge med på.

Julespesialen er egentlig rett og slett en bonus til de to sesongene vi tidligere har fått. Ser man kunne denne tror jeg egentlig ikke man får noe utnyttelse av det, da spesialen baserer seg veldig på de to foregående sesongene. Men skulle man ha sett sesong en og to, er dette en ekstra fantastisk mulighet til å se enda mer av Andy Millman, og hans noe dumme og uheldige venninne Maggie.

Og som i serien får vi også her oppleve flere kjendiser, som blant annet Clive Owen (som gir en fantastisk scene med sin "Fuck off, I'm Clive Owen, that's mental" når han får beskjed om å ha en sexscene med ei støgg burøgle), George Michael, David Tennant, Jonathan Ross og Gordon Ramsay.

Min anbefaling er rett og slett at du går og skaffer deg en kopi av Extras på DVD, og tar med denne bonusinnspillingen her som prikken over i'en. Jeg tror ikke du kommer til å angre.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse