Annonse
Dette gjør at en innspilling av Hobbiten nå mest sannsynlig ikke vil skje før mot slutten av året, som igjen gjør at vi nok ikke får oppleve første film i desember 2011 slik det først var meningen.

Sir Ian McKellen annonserte på sin hjemmeside i forrige uken at innspillingen av filmene skulle begynne i juni, for deretter å endre dette like etterpå til juli. Nå har derimot McKellen enda en gang endret informasjonen, og denne gangen står det utsatt til ubestemt tid.

Andy Serkis har derimot i et intervju med Digital Spy sagt at innspillingen vil starte mot slutten av dette året, og at det de venter på er at de finansielle problemene hos MGM skal løse seg. MGM sitter på rettighetene til Hobbiten, men har grunnet et stort økonomisk tap måtte se seg nødt til å auksjonere bort mange av sine eiendeler. Om rettighetene til Hobbiten er blant disse er ikke nevnt.

Slik det ser ut nå vil vi ikke kunne få se Hobbiten før i 2012, 9 år etter siste Ringenes Herre-film.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse