Annonse
Den første filmen fra 1996 med Will Smith, Jeff Goldblum og Bill Pullman i hovedrollene tjente 818,4 millioner dollar og kan sies å være en stor suksess for 20th Century Fox. Men det har vært lite snakk om en oppfølger til denne filmen.

Men nå kan det se ut som om Fox faktisk har vurdert to nye filmer, som skal filmes rett etter hverandre. Det er igjen tenkt at Roland Emmerich skal stå som regissør for filmene. Dette er allikevel såpass tidlig i prosessen, at det er ikke kommet noen slags informasjon om hva filmene skal handle om, hvem bortsett fra Will Smith som skal være med, eller når filmene eventuellt skal lanseres.

Smiths liste over fremtidige prosjekter begynner å bli langt som et vondt år. Hele 26 filmer står på hans liste over filmer som han skal spille inn, og noen av disse er faktisk oppfølgere til tidligere suksesser. Her kan vi finne en prequel til I Am Legend, Hancock 2, I Robot 2, og ikke minst Men In Black 3. De to nye Independence day-filmene er foreløpig ikke på listen, så vi får for øyeblikket ta dette ryktet med en liten klype salt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse