Annonse
Godzilla terroriserte verden første gang i 1954, og har vært på film over 30 ganger siden den tid. Den mest kjente er kanskje katastrofe-regissøren over alle regissører Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow, 2012) fra 1998 med Matthew Broderick og Jean Reno i hovedrollene.

Selskapene har ikke annonsert hverken hvem som skal forfatte det nye eposet, eller hvem som skal stå som regissør, men de håper å ha dette i orden i løpet av kort tid, og satser på å ha filmen klar for 2012.

Denne gangen skal studioet bak den opprinnelige Godzilla, Toho Studios, være med på produksjonen og presidenten for Toho kunne meget fornøyd komme med følgende erklæring:

Godzilla is a signature Japanese character which we have nurtured over the years. It is a great honor to reach an agreement with Legendary Pictures, the parent to many a blockbuster film, and we are delighted in rebooting the character together to realize its much anticipated return by fans from all over the world. We are anxious to find out where Godzilla's new stomping will take us.

Siden vi er såpass tidlig i stadiet er det vanskelig å si hva filmen kommer til å inneholde, om de faktisk kommer til å bringe Godzilla tilbake til USA slik de gjorde med filmen fara 1998, eller om de kommer til å holde seg i Japan denne gangen. Det man allikevel nesten sikkert kan ta for gitt, er at produksjonselskapene ønsker å benytte seg av 3D i filmingen av det nye prosjektet.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse