Annonse
Du må ikke nødvendigvis være oppvokst på Nasjonalteateret eller i et revymiljø for å kapre en rolle i en spillefilm. Arne Hvidsten er en 42 år gammel boligbaron, og skal ikle seg en rolle i den kommende norske filmen Tigerstaden. Hvis du har fysiske kvaliteter for å spille en rolle er det helt klart en fordel og som russisk gangster har Hvidsten uten tvil et fortrinn.

Filmen Tigerstaden er fremdeles på manusstadiet og skal handle om det russisk-albanske mafiamiljøet i Oslo. Mange av oss husker sikkert Izzat, en annen norsk film med etnisk gangstervirksomhet sentralt i handlingen, så vi kan trygt si at slike filmer ikke er kvantumsvare hos din lokale filmutleier. Forhåpentligvis vil Tigerstaden bli et friskt tilskudd i den norske gangsterbåsen.

Irasj Asanti er ansvarlig for både regi og manus til filmen. Han har tidligere erfaring som skuespiller i Kodenavn Hunter og Ali Reza and the Rezas.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse