Annonse
Aksel Hennie er for tiden i England på en såkalt bootcamp (hvor man trener seg opp til å kunne militære øvelser brukt i filmen) for å gjøre seg klar til innspillingen av den britiske krigsfilmen.

Filmen baserer seg på Bond-forfatter Ian Flemmings 30 Commando, og handler om en del farefulle oppdrag som britiske soldater foretok seg under andre verdenskrig, blant annet i Norge. Blant skuespillerne som skal være med er Sean Bean, Danny Dyer og da altså Aksel Hennie, som skal spille en norsk motstandsmann.

"Det er fint å være med i en film om 2. verdenskrig igjen. Jeg skal spille en nordmann som i ung alder dro til USA og jobbet for US Marines. Under 2. verdenskrig trekkes han inn i sabotasjehandlinger i Norge", sier Hennie.i intervju med VG.

Går alt etter planen vil vi kunne få se filmen i april 2011.

Kilde: VG
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse