Annonse

Filminfo og video

Menn som hater kvinner

"The Girl with the Dragon Tattoo" er den spennende engelske tittelen på boken som i Norge går under navnet "Menn som Hater Kvinner". Filmen har nettopp hatt premiere i USA og har spilt inn overraskende bra. Men dette stopper ikke Sony til å lage en egen versjon av filmen.

Og nå ser det ut som de har fått med den meget dyktige regissøren David Fincher (Se7en, Fight Club, Den Fantastiske Historien om Benjamin Button) til å stå for regien. Manusert blir allerede skrevet av Steve Zaillian (American Gangster, Schindler's List) og vil bli produsert av Scott Rudin.

Det er antatt at innspillingen skal begynne i september/oktober i år, med lansering en gang i 2011. Fincher skal etter ryktene være på utkikk etter et nytt talent for å ta for seg rollen som Lisbeth Salander (som jeg vil tro får et helt annet navn i den amerikanske versjonen).
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse