Annonse
James Cameron er en dyktig mann i det han gjør, nemlig innbringe millionvis av kroner på sine filmer. Han står nå bak de mest innbringende filmene i verden, og nå ser det ut som om Cameron har tenkt å tjene inn enda litt til på et av sine tidligere prosjekter.Avatar ble en stor suksess mye takket være de fantastiske 3d-bildene publikum kunne bevitne. Og nå har studioet 20th Century Fox sammen med James Cameron funnet ut at de skal gi Titanic samme behandling.

Cameron har bestemt at visse scener fra filmen skal spilles inn på nytt, slik at de kan optimalisere 3d-opplevelsen av filmen. Publikum skal kunne stå på kanten av båten og rope "I'm the King of the World" og dukke når isfjellet kommer mot dem.

Leonardo DiCaprio og Kate Winslet har begge sagt seg villige til å være med og spille inn de nye scenene sammen med Cameron, det samme har Billy Zane og båtens kaptein Bernard Hill.

Planene er å begynne innspillingen i løpet av høsten, med lansering i juli 2011.

Som Boba så riktig påpeker i kommentarfeltet, så var dette årets aprilspøk!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse