Annonse
Will Ferrells parodi av George W. Bush begynte som en sketsj på Saturday Night Live, og ble etter hvert til et helt stykke på Broadway. Ferrell gjorde stor suksess med stykket og trakk fulle hus opp til flere ganger. Etter hvert kom også stykket ut på dvd.

Ferrell gjør en god imitasjon av Bush og bruker det meste av det dumme den tidligere amerikanske presidenten gjorde under sine åtte år, noe som var ganske mye. Og publikum lar seg rive med. jeg fikk en god latter i ny og ne, men klarte dessverre ikke å la meg underholde like mye som publikummet. Kanskje er det noe annet å sitte i salen, men jeg må helt ærlig innrømme at jeg ble ganske skuffet av det hele.

Og med en halvannen time hvor det skal underholdes og parodieres av en enkelt persons feiltakelser, sier det seg kanskje selv at dette kan bli vanskelig. Selv publikummet hadde perioder hvor det var ganske stille, men Ferrell fikk dem fort tilbake igjen med en setning eller to.

For å kunne sette seg ned og kose seg med en dvd som nettopp denne er du avhengig av å kunne klare halvannen time med Will Ferrel (for selv om det er George W. Bush vi ser, så oser det gjennom mye av Ferrell også). Jeg har ingen ting i mot Ferrell, og syntes mange av hans filmer er ordentlig bra. Denne klarer jeg dessverre ikke like mye.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse