Annonse
I National Treasure 1 (les anmeldelsen)  og 2 (les anmeldelsen) så vi Nicolas Cage løpe rundt i Europa sammen med Justin Bartha og Diane Kruger for å lete etter forskjellige skatter. Og det var ingen måte på hvor Cage kunne komme inn, ingen steder var trygge, ikke en gang de best bevoktede steder i verden.

Filmene spilte inn veldig bra, og i god Hollywood-ånd er det nå bestemt at det skal komme en tredje film i serien. Produsenten av serien, Jerry Bruckheimer, har nå ansatt de to manusforfatterne Carlo Bernard og Doug Miro som skrev manuset til Bruckheimers siste film, Prince of Persia.

Hva filmen skal handle om vites ikke enda, men det sies at både Cage og Bartha kommer tilbake, det samme er det sannsynlig at både Diane Kruger og Jon Voight også gjør. I tillegg sies det at Jon Turteltaub også kommer tilbake som regissør.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse