Annonse

Star Wars har siden den første filmen kom på 70-tallet vært ekstremt populært. De siste årene har serien også klart å dra med seg enda en generasjon, og det ser ikke ut til at det har noen ende.

Let us assure you this isn't going to suck as much as you think it is.


Dette var Seth Greens beskjed til de Star Wars fans som på mandag fikk med seg at Lucasfilm presenterte planene for en ny animert Star Wars situasjonskomedie.

Tv-serier en fortsatt i et tidlig utviklingsstadie og Green, kreativ konsulent for prosjektet sammen med skaperen av Robot Chicken Matt Senreich, innrømmer at utsagnet kun var for å slå ihjel eventuelle rykter.

We're trying to get ahead of it and say what it's not.


Jennifer Hill, Daytim Emmy-vinner for "The Backyardigans", som jobber som produsent for Lucafilm sier til Variety at hun tror de vil skape den riktige humoren og utseendet på showet som de er ute etter.

Green lovet:
We can't guarantee its excellence, but we're swinging by the fences.


De kan fortelle at serien skal ikke være av samme type som Robot Chicken, det skal ikke være tull. Komedien skal ha en historie og være drevet av gode karakterer. Den vil også mest sansynlig inkludere crossovers fra filmen, men det skal ikke være planlagt noen gjesteopptredner fra hiten "Star Wars: Clone Wars".

Episodene vil være på ca. 30 minutter og skal regisseres av Todd Grimes. Manusforfatterne skal ledes av Brendan Hay og Lucasfilm forventer å sysselsette et team på opp til 10 skribenter.

Animasjonen skal ikke gjøres i USA. Studioet er foreløpig ikke valgt, men det blir ikke nødvendigvis Lucasfilm Animation Singapore.

"Robot Chicken" og "Family Guy" har på hvert sitt hold hatt parodier av Star Wars. Mens Star Wars vant en hærskare av fans med sin miks av humor og eventyr, har Lucasfilm aldri selv hatt spesielt godt hell med humor ellers i frachisen. Et godt eksempel på dette er karakteren Jar-Jar Binks i "Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace".

Senreich lover at de skal holde seg til fansens ønsker, siden de selv er store fans av Star Wars.

Green sier:
We're not talking about Jar-Jar electrocuting his tongue. It's not that kind of humor. If George (Lucas) would have wanted to make that version of 'Star Wars,' he would have hired other people to do it.


Tidlige reaksjoner tyder på at selv skeptiske fans skal være villige til å gi denne serien en sjanse. Blant de mest kritiske er skaperne av dokumentaren "The People vs. George Lucas". Men regissøren Alexandre Phillipe sier til Variety at serien er et godt eksempel på hvordan franchisen fortsatt har evnen til å treffe fans, gamle som nye.

"Clone Wars" har hatt stor suksess på Cartoon Network og Lucasfilm har lenge jobbet med planer om er live-action "Star Wars"-serie, men denne er fortsatt langt fra både manus og rollebesetning.

Uansett forblir "Star Wars" en formidabel fanchise. I løpet av sine over 30 år har den generert film, leker, merchandise, tv-spill og spin-off-serier. I følge en Forbes-rapport fra 2007 har de omsatt for over 22 milliarder dollar.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse