Annonse
Lenge... lenge holdt jeg ut. Jeg har gjennom årene brukt alt for mye penger på mobiltelefoner, og hadde bestemt meg for at jeg heretter skulle holde meg til billig mobiler og heller bytte de ut når de begynte å skrangle.

Til jul fikk jeg en iPod Touch av min samboer. Et genialt leketøy som hun visste jeg ønsket meg, og jeg kunne endelig igjen få høre på musikken min i bilen uten å dra med meg et lass med CD-plater. Ble fort hekta på denne dingsen. Så her en dag i vinter klarte jeg ikke mer... Da min trofaste Sony Ericsson sviktet var innkjøpet av iPhone et faktum.

Når den så var i hus syntes jeg ikke lenger vår mobilversjon holdt helt mål på denne mobilen. Siden da har det vært jobbet med en egen iPhone-versjon av nettsiden, og nå føler vi at vi endelig er klare med denne og har lansert den til dere brukere.

Her kan du, som på vår andre mobilutgave, lese artikler, nyheter og filmomtaler. I tillegg har vi nå også tilrettelagt for at du skal kunne skrive kommentarer på artikler via mobilen.

Etter alle artikler vises eventuelle kommentarer. Under de finner du en "knapp" for å skrive kommentarer. Logg inn med din forumbruker, og du er klar for å rise eller rose.

De nye iPhone-sidene finner du på adressen www.filmforumet.no/iphone. Du vil bli sendt direkte til denne når du besøker www.filmforumet.no fra din iPhone eller iPod Touch.

Velkommen innom, og vi håper dere liker den! Skulle du finne ting som du ønsker var annerledes, så send oss gjerne en epost. Vi leser alle forslag, og gjør endringer forløpende dersom vi synes forslagene er gode!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse