Annonse
Har du hørt navnet Brad Bird før så er dette mest sannsynlig fordi du har fulgt en del med på Pixar og deres filmer. Bird ble hentet inn til Pixar i begynnelsen av dette 2000-tallet etter hans suksess med animasjonsfilmen "The Iron Giant". Han bidro deretter til to filmer for Pixar, The Incredibles i 2004 og Ratatouille i 2007, begge filmer gav ham en Oscar for beste animasjonsfilm.

Og nå er han linket mot den fjerde Mission: Impossible-filmen, og skal ta over etter JJ Abrams, som leverte en forrykende tredje film. I følge ryktene er det tre regissører som er linket mot prosjektet (de to andre er ikke navngitt), og det amerikanske bladet Vulture påstår nå at de har fått vite at Bird har imponert sjefene i studioet Paramount såpass at Bird nå nærmest er sikret plassen i registolen.

Paramount har tidligere gått ut og sagt at de har lagt premieren på filmen til 27. mai 2011, noe som betyr at filminnspillingen snart må settes i gang. Tom Cruise har allerede sagt han er interessert i å gjenta rollen som Ethan Hunt, og har sammen med forrige films regissør JJ Abrams, og Josh Appelbaum og André Nemec (begge to har jobbet bl.a. på Life on Mars og Alias).

Filmen skal produseres av J.J. Abrams, David Ellison fra Paramount, og Tom Cruise og hans faste medprodusent Paula Wagner. Hva den skal handle om, eller om vi får se mer av Luther i Ving Rhames skikkelse er fremdeles usikkert. Uansett skal det bli veldig spennende å eventuelt se hva animasjonsregissøren Brad Bird kan gjøre i sin første live-action-film.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse