Annonse
Kurt Cobain slo for alvor gjennom med gruppen Nirvana i begynnelsen av nittitallet. Sammen med kompisen Krist Novoselic startet de et band allerede i 1984, men det var ikke før de sang Smell Likes a Teen Spirit i 1991 at bandet ble verdenskjent. Dessverre skulle ikke Cobain få oppleve suksess særlig lenge, bare tre år senere skulle han ende opp med å ta sitt liv etter store problemer med narkotika. Omstendighetene rundt hans død har lenge vært et offer for spekulasjoner.

Og nå kommer Universal Studios med en biofilm om Cobains liv. I følge avisen The Sun er det Kurt Cobains enke Courtney Love som har ytret sitt ønske om at Robert Pattinson, kjent fra Twilight-filmene, skal påta seg hovedrollen. I tillegg skal Love visstnok ha ønsket at Scarlett Johansson spiller henne i filmen.

Kilden påpeker følgende til avisen: "Dette er store penger for Courtney. Hun ble enig med studioet om å lage filmen mot at hun fikk være hovedansvarlig for godkjenning av de viktigste aspektene ved prosjektet, noe som inkluderer regissør, rollebesetning, manus og musikk."

Love har også sagt at hun ønsker David Fincher (Se7en, Fight Club) som regissør av filmen, som foreløpig hverken har fått en offisiell tittel eller lansering, med unntak av at det er meningen den skal komme i 2011.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse