Annonse

Filminfo og video

Machete

Filmen skal ha amerikansk premiere 3. september i år. På rollelisten finnet vi blant andre Danny Trejo, Jessica Alba, Robert De Niro, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Jeff Fahey, Don Johnson og Steven Seagal.

Machete er basert på den "falske" traileren i Robert Rodriguez film fra 2007, Grindhouse. I ettertid bestemte regissøren seg for å faktisk lage filmen han allerede hadde trailer til.

I filmen møter vi Machete (Trejo), en tidligere meksikansk leiemorder som trekker gatelangs etter å ha blitt lurt i et dobbeltspill fra narkobaronen Torrez (Seagal). Machete tar et oppdrag fra doktor Benz (Fahey) for å drepe McLaughlin (De Niro), en korrupt senator. Sviktet og på flukt får Machete støtte fra Luz (Michelle Rodriguez) og Padre (Marin), hans "hellige" bror, samt April (Lohan). De blir hele tiden forfulgt av Sartana (Alba), en sexy ICE-agent som er spesielt interresert i Machete.

Det er ikke bekreftet, men trolig vil filmen ha premiere i Norge rundt samme tid. Det er jo en stund å vente, men i mellomtiden har filmen Predators, som Rodriguez er produsent for, premiere på norske kinoer den 30. juli.

Plakaten til Machete:

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse