Annonse
Den britiske regissøren er for øyeblikket på tur rundt omkring for å promotere sin nyeste film om Robin Hood, da spørsmålet om hans neste prosjekt kom. Scott har nå begynt å jobbe med en prequel til Aliens, og har nå gitt oss et innblikk i hva filmene vil handle om.

"Filmen vil foregå i 2085, omtrent 30 før Ellen Ripley, spilt av Sigourney Weaver," sier Scott i et intervju med MTV. "Det er i hovedsak for å finne ut "hvem i svarte er Space Jockey" - fyren som sitter i en stol i romvesenes skip. Der satt det en enorm skapning som enten så ut til å være en form for teknologi eller en astronom. Husker du det?" spør Scott.

"Og vår mann [Tom Skerritt som Captain Dallas] klatrer opp og sier: "Det har vært en eksplosjon i hans brystkasse fra innsiden - hva var det?" Jeg skal bokstavelig talt forklare hvem Space Jockeyene er:"

[bilde]2010/17/6044[/bilde]

Ridley innrømmer han ønsker å komme opp med noe nytt, og blant annet skal denne nye Aliens filmen bli filmet i 3D. Designet på de besøkende skal også endres en del fra slik vi er vant til å se dem i de tidligere Aliens-filmene. Sigourney Weaver kommer, åpenbart, ikke til å være med i denne filmen, men det vil bli en kvinnelig hovedrolle her også.

Det kommer også frem i intervjuet at Scott ikke bare jobber med en, men to filmer. Og han håper at de skal komme på kino i løpet av 2011 og 2012.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse