Annonse
Etter noen forsøk på familiekomedier og eventyrsjangere, er Dwayne Johnson (tidligere kjent som The Rock) nå tilbake i et miljø hvor vi helst vil se ham, nemlig som en hardtslående karakter som er ute etter blod.

I filmen Faster spiller Johnson karakteren Driver som er ute etter hevn over mennene som drepte broren hans, under et ran som gikk fryktelig galt. Driver ble også skadet, og de etterlot ham for å dø, og kom seg unna selv. Nå, etter ti år i fengsel, er han veldig, veldig sint, ute etter blodig hevn og villig til å benytte seg av alle mulige midler.

Men Driver har to andre menn i hælene som setter stokker i hjulene på hans. Den ene er en politimann ved navn Cop, og den andre er en manisk depressiv snikmorder ved navn Killer.

[bilde]2010/17/6046[/bilde]

Journalisten James White fikk møte Dwayne Johnson under innspillingen av filmen, og traff på ham mens han var opptatt med å knivstikke en person på et bad i en strippebule. "Actionscenene vil presenteres på en veldig ren, konsis og enkel måte. Det er ikke for komplisert, ikke overdrevent uttenkt eller gjort for intellektuelt," sier Johnson i intervjuet for å forklare hvorfor han har gått tilbake til actionfilmen. "Som enhver skuespiller vil fortelle deg er de alltid ute etter et godt materiale, noe de blir tiltrukket av som de kan prøve å gjøre enda bedre. Jeg tror publikum vil elske det."

Filmen er regissert av George Tillmann jr. (Men of Honor, Notorious) og er skrevet av brødrene Joe og Tony Gayton (Bulletproof, Sweet Jane). Filmens rollebestening, foruten Dwayne Johnsen, består av skuespillere som Carla Gugino, Maggie Grace, Tom Berenger og Billy Bob Thornton. Premieredato er foreløpig kun satt i USA og er forventet 19. november 2010. Når den kommer til Norge er fremdeles uvisst.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse