Annonse
The Last Song er basert på den bestselgende forfatteren Nicholas Sparks' (A Walk to Remember, The Notebook) siste roman.

Filmen foregår i en liten sørstats kystby, hvor en fremmedgjort far (Greg Kinnear) får en sjanse til å tilbringe sommeren med sin motvillige tenåringsdatter (Miley Cyrus), som heller ville vært hjemme i New York. Han prøver å gjenopprette kontakten med henne gjennom det eneste de har felles - musikk - i en historie om familie, vennskap, hemmeligheter og frelse, sammen med første kjærlighet og nye sjanser. Filmen er regissert av Julie Anne Robinson fra et manus av Sparks & Jeff Van Wie.

Intervju med Miley Cyrus og Nicholas Sparks


Intervju med Miley Cyrus og Liam Hemsworth


Klipp fra filmen presentert av Miley Cyrus


Bilder fra filmen

[bilde]2010/17/6050[/bilde]

[bilde]2010/17/6051[/bilde]

[bilde]2010/17/6054[/bilde]

[bilde]2010/17/6055[/bilde]

[bilde]2010/17/6056[/bilde]
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse