Annonse
Han avslutter i disse dager innspillingen av Age of heroes regissert av Adrian Vitoria i England. Filmatiseringen av Hodejegerne er ett samarbeid mellom produksjonsselskapene Friland og Yellow Bird samt Nordisk Film AS.  Det er Morten Tyldum som skal ha regi, han har tidligere laget Buddy og Varg Veum- Falne engler.

”For meg så var Aksel den eneste  kandidaten til å spille hovedrollen i Hodejegerne. Vi skal lage en drivende actionfilm i Jo Nesbøs ånd, og trengte en skuespiller med stort spenn i spillet. Aksel er en ekstremt dyktig skuespiller og har de egenskapene som skal til for å forme rollen. Helt  siden vi gjorde Buddy sammen har vi lett etter et prosjekt som vi kan jobbe sammen på, og med Hodejegerne lykkes vi endelig med dette”
– sier regissør Morten Tyldum.

Hodejegerne er en actionthriller, der vi møter den sjarmerende kjeltringen Roger, en mann som tilsynelatende har alt. Han er Norges mest vellykkede hodejeger. Han er gift med den altfor vakre galleristen Diana, har en altfor flott villa og for å holde hodet over vannet økonomisk må han stjele litt for mye kunst. Hodejegerne er en utfordrende granskning av spørsmål som svik, tro og hevn, og er samtidig førsteklasses spenning og underholdning. Filmen starter opptakene august i år og forventes premiere 26. august 2011.

Jo Nesbø er Norges mest kjente forfatter og ikke minst Norges mest leste forfatter. I Dagbladets kåring av tidenes beste norske kriminalromaner ble Jo Nesbø den overlegne publikumsvinneren. Han tok de tre første plassene, og samtlige av hans bøker (8 stk) var blant de tretten beste. Hans bøker har solgt nærmere 2 millioner eksemplarer i Norge, og han er samtidig regnet som en av Europas største krimforfattere.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse