Annonse
Å lage filmer basert på spill har i mange år vært populært, dog med varierende resultat. Hovedsakelig er det action-spill som blir filmatisert. Svære skytescener og monsterjakt. Men det er ikke dette som er tilfellet nå.

Spillet "Rollercoaster Tycoon" er siden lanseringen i 1999 blitt en stor hit. Atari kan skryte av å besitte rettighetene til det 3. mest popuplære spillet i verden. Dette er et strategispill som går ut på å bygge og drive en fornøyelsespark.

Sony Pictures Animation har plukket opp rettighetene til spillet Rollercoaster Tycoon, og Harald Zwart er hyret til å lede utviklingen av prosjektet. Filmen er planlagt å bli en kombinasjon av ekte film og CGI-animasjon i 3D-innpakning.

Dagbladet kan fortelle at Zwart selv ikke er spesielt begeistret for å kjøre berg-og-dalbaner, og sendte sin kone avgårde i disse med kamera for å gjøre research.

Det er foreløpig ikke knyttet noen skuespillere til filmen, men Zwart har selv stor tro på at han skal klare å knytte flere store navn til produksjonen.

>> RollerCoaster Tycoon på Wikipedia
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse