Annonse
Filmen vil være om "skapelsen av et monster" og inkluderer komplisert casting. Filmen krever skuespillere som skal spille en 5-, 14- og 20-årig Hannibal Lecter. De Laurentiis mener at en engelsk aksent vil fremheve personligheten til den Lithauen-fødte Lecter på en bedre måte enn en amerikansk.

Boken vil utspille seg i Europa på 1940-tallet.

Filmen vil være den andre "prequel" for produsenten som gjorde nyinnspillingen av Michael Mann's "Manhunter", som hadde CSI-skuespilleren William L. Petersen og var den første filmen basert på boken "Red Dragon" av Thomas Harris. Det er 11 år siden "Silence of the Lambs" kom på film.

(Kilde: Darkhorizons.com)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse