Annonse
Under Cannes-festivalen annonserte Sony at den nettbaserte filmtjenesten skal bli tilgjengelig på Playstation 3.

På den offisielle Playstation-bloggen sier de at de vil ha fokus på kvalitet fremfor kvantitet, samt at det også vil være festivalfilmer på tjenesten som ikke har "normal" distribusjon.

Det nevnes at regissører som Coen-brødrene, Godard, Kitano, Almodóvar, Tarantino og Van Sant er godt representert, og at det også vil være eksklusive premierer. De skal også samarbeide med internasjonale filmfestivaler samt gi oss gjensyn med noen av de beste filmene i verden.

I følge dem selv har de 300.000 medlemmer, og det kommer til 700 nye hver dag. Tjenesten har et eget sosialt nettverk, som man også kan koble mot sin Facebook-konto.

Lanseringsdato og priser for Norge er foreløpig ikke klare, men det skal bli flere prismodeller. Man kan blant annet betale pr film, eller ha et løpende abonnement hvor man kan se så mye film man vil.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse