Annonse

Filminfo og video

Entourage: sesong 5

I sesong 4 slet Vince med å få seg jobb takket være fiaskoen med Medellin. Ingen av studioene ønsket å ansette ham, og den hyperaktive agenten Ari Golds forsøk på å få Vince tilbake lyktes sjelden. Men nå er han endelig tilbake, og får muligheten til å spille inn i flere filmer. Men alt går fremdeles ikke helt smertefritt, og en av de store filmene blir kansellert midt under innspillingen grunnet uoverenstemmelser mellom regissøren og Vince.

Jeg har vært hektet på Entourage siden første sesongen, og serien er nå inne i sin sjette sesong i USA. Skaperne bak har tydelig vist at de vet hvordan de skal holde på spenningen i serien, slik at publikum ikke løper unna, slik mange andre serier fort merker. De vet at hvis seertallene ikke er der, så blir serien nedlagt fortere enn svint. Men Entourage har en fantastisk historie, fantastiske skuespillere i et fantastisk miljø.

Og det fine med serien er at de har gått bort fra det enorme fokuset på den originale hovedpersonen Vincent Chase, til å også titte nærmere på personene rundt ham, som hans manager E, broren Drama, "sjåføren" Turtle, agenten Ari Gold og ikke minst en av mine favorittkarakterer, Aris sekretær Lloyd.

Produsentene har nok blitt ganske populære i Hollywood, for listen over kjendiser som gjør gjesteopptredener blir bare lengre og lengre. I femte sesong treffer vi blant annet Tony Bennett, Whoopi Goldberg, Eric Roberts, golfstjernen Phil Mickelson, Jeffrey Tambor, Frank Darabont, Jason Patric, Stellan Skarsgård, Peter Berg, svømmeesset Michael Phelps, Gus van Sant og for ikke å glemme legenden Martin Scorsese

Entourage er en serie jeg vil kategorisere under typen feel-good-serie, hvor du blir i godt humør av å følge med på hvordan det går med Vince og gjengen. Eneste jeg har å utsette på denne sesongboksen er at vi bare får 12 episoder i underkant av 30 minutter som er så altfor altfor lite, for vi hadde tålt mye mer.


Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse