Annonse

Filminfo og video

De' e kanon...

Da jeg så på coveret til denne trodde jeg det var fra et stand-up show eller revy eller noe slik, med det som skal være Sveriges morsomste mann. I stedet er det klipp fra her og der fra opptredener Robert Gustafsson har gjort på TV eller andre show. Dette varer i to timer og tyve minutter, så det er ganske mye forskjellig gjennom Gustafsson liv som komiker.

Og jeg ble ikke særlig fanget inn i humoren, nå vet ikke jeg om jeg ikke har denne samme form for humor, men Gustafsson klarte sjelden å få meg særlig engasjert i humoren. Selvfølgelig lo jeg fra tid til annen, men det var ikke mer til sjeldenheten enn noe annet.

Det største problemet med dvd'en for meg var at det hele ble så altfor rotete og uoversiktlig, det hopper frem og tilbake i tid, frem og tilbake på forskjellige show og det så ikke ut som det var noe slags sammenheng i det hele tatt.

For å være helt ærlig tror jeg du må være en stor fan av Robert Gustafsson for å i det hele tatt like denne utgivelsen. Jeg er dessverre ikke helt der, men for fans er nok dette en gullgruve.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse