Annonse
Hobbiten ble lenge sett på som et drømmeprosjekt. Alle var interessert i å lage den, skuespillerne ryddet i kalenderen for å være med, en stjerneregissør var på plass og alt var bare lykke.

Men så begynte den onde sirkelen å sette i gang. Studioet MGM som ga filmen grønt lys sliter økonomisk, og filmen har blitt utsatt flere ganger. Faktisk har den blitt utsatt så mye at regissør Guillermo del Toro sa takk for seg for noen måneder siden.

Nå har også skuespiller Ian McKellen ymtet frempå at han også kan forsvinne fra prosjektet hvis ting ikke blir satt i gang snart. McKellen som portretterte Gandalf i Ringenes Herre-filmene er en meget viktig karakter i Hobbiten, og skulle han forsvinne ville dette være et av de største nederlagene for filmen.

I et intervju med Good Morning i New Zealand fortalte McKellen at han for tiden nyter å spille i teater, og at han gjerne kunne tenkt seg å fortsette med dette. "Jeg vil ikke gi produsentene inntrykket av at jeg sitter og venter," sier Ian i intervjuet.

Nå har Peter Jackson åpnet muligheten for at han igjen setter seg i registolen for filmene om Hobbiten, men fremtiden er ikke så lys som den burde være. Nå er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse