Annonse
Den 1. april i år spøkte vi med at James Cameron skulle gi ut Titanic på nytt i 3D. Måten vi fremstilte det på gjorde at saken kanskje var en smule overdrevet, men som kommentarene i artikkelen sa ville vi nok om ikke lenge kunne få Titanic i digital 3D.

Og nå er det altså bekreftet!!

James Cameron har sagt han skal komme med en ny Avatar om noen år, men først har han tenkt å benytte tiden må å omskape Titanic til tredimensjonale bilder. Cameron har satt som mål at denne filmen skal lanseres på nytt i dette formatet på 100-årsdagen til Titanics fatale kveld, noe som tilsier at filmen kommer på kino den 14. april 2012.

Det har ikke kommet noen bekreftelser på hva som skal gjøres om til 3D eller hvordan Cameron har tenkt å oppnå dette. Fans av dette formatet har klaget på gamle filmer som er omformet til 3D og sagt at resultatet rett og slett blir for dårlig.

Så da er det bare å vente i to år da, for å se hva resultatet blir!


Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse