Annonse
Vel nå skal du snart få muligheten til det. For Lego-filmen er en realitet, og nå har prosjektet funnet sine regissører. De heldige personene er Chris Miller og Phil Lord som stod for regien på Det Regner Kjøttboller.

Phil Lord har i et intervju snakket litt om hva han forventer av filmen. Den skal være en blanding av live-action og animasjon hvor hovedfokuset selvfølgelig skal være på de små figurene vi alle kjenner så godt. I følge Lord skal hele universet i filmen være laget basert på legoklosser, helt til punktet hvor vi snakker om vann, skyer og eksplosjoner. Han går så langt som å si at filmen vil bli en større versjon av de mange legofilmene som ligger ute på Youtube.

Filmen skal inneholde deler fra Legos eksisterende katalog; pirater, riddere, Atlantis, Space, og hvis rettighetene tillater det også Lego-figurer fra Star Wars, Indiana Jones og Harry Potter.

Lego har for tiden gjort stor suksess med sine flotte spill for Playstation og X-box med spill som Lego Star Wars, Lego Indiana Jones og nå det nylig utgitte Lego Harry Potter. Så hvem vet, kanskje filmen også vil bli en suksess?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse